Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Asmundtorps IF

Asmundtorps idrottsplats
2 oktober 2022
10:00

IK Wormo Vit

Referat

Referat: Asmundtorps IF - IK Wormo Vit

Morgonen började med rafflande spänning! När Linda och tre spelare skulle köra från Exan startade inte bilen Linda hade för dagen...... Slutade med att Lindas man fick komma och köra transport ut till Asmundtorp! Som bjöd på en strålande höstdag - lite regnvått gräs - även några regndroppar men det var marginiellt.

Än en gång kunde publiken stå och titta på ett Wormolag som gått från klarhet till klarhet. En ledares/tränares uppgift är att fånga upp sina adepter från var de står och låta dem växa/utvecklas/testa saker i SIN takt. Och det här laget har fått utmana, testa, och våga lita på sig själva - ingen annan! Och resultatet låter visa sig. De blåa idag visade idag var de går för och spelade än en gång ett bra spel! Kunde glädja Peter med att veckans träning med hög press gav resultat och spelet bröts högt uppe i banan idag. Passa till rättvänd spelare var också något man visade upp flera gånger - det är bara för en tränare att njuta! De två första perioderna var blå. Mimo och Mayar satte två fina frisparkar och Fawaz satte några stycken. Flera av de andra blå kom till många fina avslut där Asmundtorps målvakter var de enda som stod i vägen.

Asmundtorp vägrade att ge upp och reste sig i tredje och anfallsantalet blev lite mer lika mellan de två lagen. Heder åt de svart/gula som spelade "ända in i kaklet"! Trivsam match - och Linda fick sedan bli upphämtad av maken igen :).